sunnuntai, 14. lokakuu 2007
Sunnuntaiksi
Possunfilettä ja juustoisia valkosipuliperunoita sunnuntain kunniaksi.
- Tarjouksessa oli Snellmanin uunifile, valmiiksimaustettu, paistovalmis pala possua.Laitoin uunivuoalle lisäksi porkkanalohkoja ja vähän sipulia. Paistoin 125 asteessa ilman käärettä reilun 2 tuntia.
- Miedosta lämmöstä huolimatta mausteet fileen pinnassa paloivat, mutta ei haitannut.....
... sillä folion alla vetäytymisen jälkeen poistin rasvakerroksen ja sen mukana palaneet mausteet.... maku niistä oli jo imeytynyt lihaan paistamisen aikana.
Sitten vaan paisti viipaleiksi vasten syytä leikaten, niiin päästiin kokoamaan annosta...
- perunat kun oli laitettu uuniin jo siinä vaiheessa kun lihan kypsymistä oli reilu puoli tuntia jäljellä
- Pakastevalmiita valkosipuliperunoita, lisätty hieman perunamaustetta....
..annettu paistua kermalisäyksen jälkeen lähes kypsiksi, sitten lisätty päälle mozzarellaraastetta....
.. ja kun hetken vielä gratinoitui, niin valmista tuli
- Uunipannulta porkkanalohkoja väriä antamaan, samoin tuoretta salaatinlehteä, kurkkua ja tomaattia... siine se on
Kommentit