Isänpäiväksi valmisitin itselleni ja lapsilleni porsaan ulkofileestä pihvit, mutta tällä kertaa paistoinkin ne miedossa uuninlämmössä pitkään hauduttaen.Isänpäivän kunniaksi varasin itselleni 2 pihviä annokseen :) Jälkiruuaksi olin ostanut valmiin vadelmakakun.1052760.jpg
960313.jpg1052773.jpg1052784.jpg1052790.jpg1052787.jpg
Leikkasin fileen pihvipaloiksi. Painelin pihvit uunivuokaan, maustoin molemmilta puolin, uuniin 125 astetta n. 1½ tuntia. Vuoka ulos uunista ja folio päälle.
Uuniin lisää tehoa 225 astetta, perunakroketit pellille (ja lisäksi oli esikeitettyjä perunalohkoja, maustettu perunamausteella) n. 25 min. Samaan aikaan liedellä wokkasin Wok Classic-sekoitusta. Kastike syntyi Creme Bonjour Cuisine tatti-herkkusienifraichesta. Hieman sitä jatkoin ruokakermalla ja suurustin jauhoilla.