lauantai, 20. lokakuu 2007
Täytettyä kirjolohirullaa, aura-punajuurikiusausta
Punajuurta, perunaa, sipulia, aurajuustoa, ananasta ja ruokakermaa . Vähän kun lisää mausteita niin saa noista aikaiseksi punajuurikiusauksen. Suikaloin juurekset, kypsensin niitä hieman pannulla, maustoin perunamausteella . Kaadoin sekoituksen uunivuokaan, lisäsin auramurun , ananaspalat ja ruokakerman, sekoitin. Paistoin vuokaa pöytägrillissä n. puoli tuntia, välillä sekoitellen.
Kirjolohi fileiksi. Fileestä leikattu viistosti viipaleita. Viipaleet aluspaperille vieri viereen levyksi. Levyn päälle kalamausteita, juustoraastetta, auramurua, pinaattia ja smetanaa. Levy rullaksi. Rulla folioon kääritty. Kääröt grilliin, välillä käännellen.
Käärö auki. Rulla pieniksi paloiksi. Palat aseteltu lautaselle, ympärille höyrytettyä parsakaalia. Punjuurikiusaus asetettu kohokasvuokaan. Vuoka käännetty nurin, balsamicoa pirskoteltu vielä kastikkeeksi parsakaalille.
Kommentit