Oli kaupassa Pyhäinpäiväksi tyrkyllä takuumureutettua pihvipaistia.
En juurikaan käytä naudanlihaa, mutta kun oli suht.koht edullista niin otin kokeeksi.
1036290.jpg
1036282.jpg1036283.jpg1036286.jpg

Käytin paistin kuumalla pannulla että lihasyyt sulkeutuivat ja pinta sai väriä.
Lykkäsin lihamittarin paistiin, laitoin samalle uunivuokalle perunapuolikkaita. Paistoin miedossa  uunissa n. tunnin. Otin lihan uunista kun mittari näytti 62 astetta. (mutta oli vissiin mittari rikki)
Nostin lihan folioon vetäytymään. Lihasta tuli mehukasta. Hieman liian kypsää tuli eikä makukaan kovin kummoiseksi tullut suola- ja pippurilisäyksistä huolimatta. Kyllä possunlihasta saa maukkaampaa....tosin beranaisekastike antoi kyllä makua. Lisäkkeeksi tomaatti-punasipulisalaattia.